Webshopunkban regisztráció nélkül vásárolhat
A kosár üres.
A kosár üres.
Infovonal: +36 (1) 240-0456

Szállítási feltételek

A MOSDÓCENTRUM Webshopban leadott rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

Szállítással kapcsolatos lehetőségek: Személyes átvétel - raktáron lévő termékek esetében Budapest, Bécsi út 267. alatt lévő raktárunkban a termékek azonnal átvehetők! Minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót az átvétel lehetséges napjáról. Fizetés vagy előre átutalással, vagy a helyszínen készpénzben lehetséges. Futárral való kiszállítás esetén 5.000 Ft szállítási költséget számítunk fel. Kiszállítás esetén is minden esetben telefonon értesítjük vásárlóinkat a kiszállítás várható időpontjáról. Fizetés kizárólag előre utalással vagy utánvéttel lehetséges. Partnerünk a MPL futárszolgálat, kiszállítás munkaidőben reggel 9.00 és délután 15.00 között, ezért kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben megtaláljuk!

A vásárlást akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a MOSDÓCENTRUM Webshop felelősséget nem vállal.