Webshopunkban regisztráció nélkül vásárolhat
A kosár üres.
A kosár üres.
Infovonal: +36 (1) 240-0456

Öntött márvány mosdó

Napjaink fürdőszobáinak egyik legmeghatározóbb anyaga az öntöttmárvány, mind mosdó, mind kád tekintetében! MARMITE által gyártott termékek alapanyaga egy speciális gránitőrlemény, mely igen tartós és hosszú élettartamot garantál.
Az alapanyag sajátossága miatt, lehetőség van speciális formák, egyedi felületek legyártására. Pozitív tulajdonsága továbbá, hogy nagyméretű mosdók esetében is nagyon megbízhatóak.
A MARMITE szaniterek felülete homogén, nem tud elszíneződni, nem marad meg a felszínén a vízkő és hosszú évtizedek után sem veszt fényéből. Mosdóink a Clean&Shine polírozó és tisztító szerrel kezelve, 10 év után is olyanok, mint újkorukban, kis sérülések esetén könnyen javíthatóak, polírozással újjá varázsolhatók!
A MARMITE választékában megtalálhatóak a pultra ültethető mosdók, mini kézmosók, aszimmetrikus mosdók, valamint a nagyméretű duplamosdók.

A MARMITE óriási méret választéka között megtalálhatóak a pultra ültethető mosdók, mini kézmosók, aszimmetrikus mosdók, 50cm-100cm egy medencés mosdók, valamint 120cm–160cm dupla medencés mosdók.

A mini kézmosókat kifejezetten wc-kbe, kis fürdőszobákba tervezték, ahol a kézmosónak szánt hely minimális. A mosdó ideális kialakításával arra törekedtek a tervezők, hogy a kézmosás a kis méret ellenére is kényelmes legyen. Pultra ültethető mosdók rögzítése bútorra, csempézett pultra, illetve kifejezetten erre a célra gyártott bútorlapra történhet. Az AMANDA álló mosdó a 2011-es év ÚJDONSÁGA volt. Egyedülálló design, földig erő szifontakaró és különleges matt fehér szín jellemzi! A 70 cm-es mosdók méretét tekintve az „ARANYKÖZÉPÚT”-nak is hívhatnánk, a legnagyobb számban eladott mosdók. Nincs nagy helyigényük, de rendkívül kényelmesen használhatóak. A 90 cm-es mosdók az oldalsó majd 20-20cm-es pakolórészek miatt a legkényelmesebbek és a legjobban mutatnak a fürdőszobabútorokon. A 100-120cm-es egymedencés mosdók testesítik meg a „FELSŐ” kategóriát a MARMITE kínálatában. A méretet figyelembe véve minden igényt kielégítenek. Az elmúlt 3 évben ugrásszerűen megnőtt a 120cm-es dupla mosdók iránti kereslet! Egy ideális méret, ami még egy közepes méretű fürdőszobában is elfér. A MARMITE 140-160 cm-es dupla mosdókat, rengeteg pakolóhely és kényelmes kialakítás jellemzi, igazi luxus egy modern fürdőszobában. A Cavalli egy különleges sorozat a MARMITE-től, ami 2010 óta eladási listavezető, olaszországi megrendelésre készült, kizárólag MATT FEHER színben elérhető.

A MARMITE termékek rendelkeznek ISO 9001, ASA és TÜV minősítéssel egyaránt. Minden termék rendelkezik az EU-s ISO 9001 (TÜV RHEINLAND) és Amerikai ASA minősítési tanúsítvánnyal és érvényes szakhatósági engedélyekkel.